Cautare

15972 de rezultate pentru "despre targuri" (4.21 secunde)
Arpad Balint va fi prezent si la alte targuri traditionale: saptamana viitoare la targul Junii, la Brasov, la sfaristul lunii mai va fi la Cluj si in iunie la Festivalul de Folclor organizat in Parcul Cismigiu.
Cei doi soti participa la multe targuri traditionale organizate in tara, de exemplu la Sighisoara - la Festivalul Medieval. Tinuta barbateasca Tinuta barbateasca este compusa din:
Din partea Institutului Cultural Roman vor participa Mihaly Zoltán Nagy, vicepresedintele ICR, Cristina Liberis, secretar general adjunct al ICR, Bogdan Popescu, directorul Centrului National al Cartii (CENNAC), Silvia Samihaian, expert in cadrul CENNAC Targul International de Carte de la Beijing a avut loc pentru prima data in 1986 si a devenit unul dintre primele patru targuri internationale de carte din lume.
Cand bunicul meu era tanar, ma lua cu el la targuri si asa au inceput sa-mi placa. Lumea cauta antichitati, in general de toate.
Cand bunicul meu era tanar, ma lua cu el la targuri si asa au inceput sa-mi placa. Lumea cauta antichitati, in general de toate.
Cand bunicul meu era tanar, ma lua cu el la targuri si asa au inceput sa-mi placa. Lumea cauta antichitati, in general de toate.
scaune, sanie, lavoar, oglinda de perete feliator de bacanie, jug de boi, albie de lemn, lampa de benzina, placute de asigurari, sticle pentru diverse bauturi, samovar, patefon, flaut, aparat pentru proiectie, spune Florin Radulescu care isi achizitioneaza obiectele din diverse targuri de antichitati din Calarasi, Galati si Bucuresti.
Cand bunicul meu era tanar, ma lua cu el la targuri si asa au inceput sa-mi placa. Lumea cauta antichitati, in general de toate.
Colectionez obiecte de 30 de ani si particip la targuri de 20 de ani. Am venit la targul de Craciun de la MTR cu obiecte vechi din argint, cu o colectie bogata de bricege si ceasuri vechi, de mana si de buzunar.
Particip din vara la aceste targuri si mi-am dat seama ca lumea anticarilor este foarte interesanta. Am filmele mele, Bucuresti strict secret, dar vand si CD-uri si viniluri cu muzica, dar si cartile mele aparute la Editura Corint.
Din cauza asta oamenii nu prea mai vin la targuri si nu prea mai cumpara obiecte, a adaugat cu tristete Silviu Batariuc.
Participa la targuri in toata tara si cea mai mare bucurie a lor este atunci cand vad placerea si aprecierea in ochii iubitorilor de frumos.
Expozitiile personale din ultimii ani, precum si participarile la targuri internationale ale Anei Stefania Andronic BUZU au investigat noi modalitati de expresie in pictura figurativa, evoluand spre un decorativism complex, impregnat de simboluri si sugestii grafice.
Fie ca vrei sa cumperi un cadou de Florii, pentru persoanele dragi cu nume de floare, fie pentru Paste, la aceste targuri oferta este generoasa si vei gasi cadouri pentru toate gusturile in cadrul targurilor traditionale de la Muzeul Taranului Roman si din Parcul Cismigiu.
"Imi place atmosfera de la aceste targuri! Mergem si la targurile organizate in Agronomie si in Piata Obor", ne-a spus Ioana Sidau, de 18 ani.
De la 6 ani, merg cu parintii prin tara, la diverse targuri! Mai am un frate, iar sotiile noastre sunt si ele implicate in aceasta afacere", ne-a spus Constantin Lepadatu, fiul doamnei Vita Lepadatu.
La fel si vizitatorii, care sunt pasionati de traditia acestor targuri traditionale organizate la MTR. Emil Florescu participa la toate targurile de produse traditionale organizate in curtea MTR, cu:
- Cum ati ajuns sa veniti la aceste targuri traditionale? - Am restaurat razboaiele de tesut din toate zonele tarii, de la Muzeul Satului, de la Muzeul Dumbrava Sibiului si, la Muzeul Taranului Roman, am inceput cu mancare traditionala.
De vreo doi ani particip la targuri traditionale, iar in Bucuresti merg numai la cele de la MTR (de un an si sase luni).
Bulgarii fac in fiecare week-end targuri cu obiecte pline de farmec si isi dau seama ca daca nu fac o manifestare culturala nu au cum sa atraga turistii.
google-analytics.com